Tuinlab

Gezamenlijk maken we een tuinontwerp, in 1 dag, bij u aan huis. Het grote voordeel is de directe interactie, waardoor we efficiënt werken. Het resultaat is een zeer persoonlijk tuinontwerp èn een leuke dag.

Om 9.30 uur bel ik bij u aan en gaan we aan de slag met het inventariseren van de tuin en van uw wensen. Welke elementen wilt u hergebruiken en wat wilt u toevoegen aan uw tuin?

We meten samen de tuin op. Ik teken een plattegrond op schaal en vervolgens schets ik de ruimtelijke mogelijkheden. Waar komt het terras, hoe loopt het pad, misschien wilt u een vijver, tuinhuis of kunstwerk. U kijkt mee en beoordeelt direct de verschillende schetsen. Ik neem vers belegde broodjes mee, ook voor u. Na de lunch gaan we verder.

We kiezen de beste variant en werken die uit. Aan het eind van de dag, zo rond een uur of 16.00 heeft u een schetsontwerp schaal 1:100 in handen èn de aanzet voor een beplantingsplan. Tussendoor beantwoord ik al uw tuinvragen. Een vruchtbare dag dus en heel leuk om cadeau te geven of te krijgen.

tuinmetamorfose Jolien Schroot

Dit tuinlab kost € 275,00 incl. broodjes en het boek 'thuis in eigen tuin' (t.w.v. € 25,00). Bij afstanden langer dan 10 km vanuit Voorschoten (2253 HJ), komen hier reiskosten bij (0,19 per km).

Klik hier om u aan te melden of uw vraag te stellen.

 

NIEUW Eieren of geld, een weg naar een gelukkige samenleving; download hier dit gratis essay.

Het digitale inspiratie-plakboek 'Tuinwanden' is gratis verkrijgbaar. Vul uw email-adres in en ontvang het GRATIS in uw digitale brievenbus.